Qualitherm szellőző rendszerek

Energiatakarékosság hővisszanyerő szellőző rendszerekkel.

Ön is szeretne modern, környezettudatos megoldással kevesebbet fizetni az energiáért?! Száz meg száz helyről hall, a napjainkban előtérbe helyezett energia megtakarító környezetvédelmi megoldásokról, de valójában nem tudja, hogy melyik is lenne megfelelő az Ön számára?
    
Legyen az családi ház, szálloda, vagy irodaház a Qualitherm segít Önnek az eneriatakarékossági megoldások közül az optimális választásban.

Magas fokú szakértelmünk és az általunk forgalmazott prémium minőségű termékek teszik lehetővé, hogy pénztárcájának is a leggyorsabban megtérülő, legérezhetőbb megoldást találjuk lakótere vagy vállalkozása számára, akár több éves garanciával, és non-stop hibaelhárítási szolgálattal.

Bővebb információkért böngéssze tovább weboldalunkat, vagy kérje ingyenes ajánlatunkat most»

Menü
Hővisszanyerő Szellőző Rendszerek Qualiterm energiatakarékosság hővisszanyerő rendszerekkel
Hővisszanyerő Szellőző Rendszerek

Hővisszanyerő szellőző rendszerek

Akár 50%-os energiatakarékosság a Qualitherm hővisszanyerő szellőző rendszerekkel.

Hővisszanyerő szellőző rendszerÖnnek fontos az egészsége? Napjainkban egészségünk alapvető feltételének tekintjük az egészséges táplálkozást, mozgást, a tiszta vizet, viszont a tiszta belső levegőt nem tekintjük kellően fontosnak.
Korunk építészeti eljárásai megkövetelik az új és régi lakóépületeknél is, az energiahatékony megoldásokat. Ezek következtében, egy tökéletesen szigetelt már-már hermetikusan lezárt dobozt képezünk életterünknek.

Naponta átlagosan 25930 alkalommal veszünk levegőt. Magyarázat nélkül is érthető, ha egy hermetikusan lezárt életterünk van, akkor mi biztosítja számunkra a friss levegőt? A válsz persze egyszerű, ablaknyitás, vagyis a szellőztetés. Tehát vissza térünk az eredeti problémához, hogy a drága energiát kiengedjük, és az újra termelésse bizony többlet költséggel jár. Mennyivel? Akár +50% is lehet.

Tehát a Qualitherm hővisszanyerő szellőző rendszerrel a nyilván mindenki számára felbecsülhetetlen egészségügyi kockázatok, (melyet az elhasznált levegő okoz) elkerülésén túl, már a beszerelést követően akár 50%-al több maradhat a pénztárcájában. 

Ismerje meg weboldalunkon, az általunk forgalmazott, Magyarországon kivételes ár-érték arányú prémium minőségű Helios és Stiebel-eltron  hővisszanyerő szellőző rendszereket
Tájékozódjon, hogy milyen megoldások vannak, Önnek melyik hővisszanyerő szellőző rendszerre van szüksége. Talál videókat, leírásokat, valamint katalógust is, az általunk forgalmazott termékekről.
Ha sikerült összegyűjtenie felmerülő kérdéseit, vagy azt szeretné, ha mi adnánk megoldási javaslatot keressen minket elérhetőségeinken, vagy töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat. Kollégánk 2 munkanapon belül felkeresi Önt.

Hővisszanyerő szellőző rendszer

Hővisszanyerős berendezések

Hővisszanyerő szellőző rendszer

Talajhőcserélő rendszerek

Hővisszanyerő szellőző rendszer

Légelosztó csőhálózat

Falhűtés, falfűtés

Komplex gépészeti kivitelezés

Hőszivattyú-Napkollektor

Ajánlatkérés»

Jó böngészést kívánunk,
a hővisszanyerők.hu
csapata

Kampányvideó

Megosztás

Kapcsolat

Cég: Qualitherm Kft
Adószám: 13817806-2-43
Székhely: 1042 Budapest
Lebstück Mária utca 57. 
Iroda: 2049 Diósd
Nagytétényi u. 8.
Kapcsolat: Csongrádi László 
Tel: +36-30-340-7069
E-mail: info@hovisszanyerok.hu